Properties listed in Lezhe

Compare properties

okazion i ri

Toke per Shitje ne Tale, Lezhe

50 € per m2
Shitet toke ne bregdetin e Tales te Lezhes.  Siperfaqja e saj eshte 16 333 m2 dhe ajo fillon tek hidrovori i tales [more]
Shitet toke ne bregdetin e Tales te Lezhes.  Siperfaqja e saj eshte 16 333 m2 dhe ajo fillon tek hidrovori i tales [more]

Shitet kati i fundit i nje pallati ne Shengj...

110,000 €
Shitet kati i fundit i nje pallati ne Shengjin Shitet kati i fundit i nje pallati ne Shengjin i organizuar me tre a [more]
Shitet kati i fundit i nje pallati ne Shengjin Shitet kati i fundit i nje pallati ne Shengjin i organizuar me tre a [more]
3 208 m2shiko me shume
  • Advanced Search

    0 € to 1,500,000 €