Rreth Nesh

Një shtëpi tashmë nuk është thjeshtë një objekt i ndertuar nga tulla dhe llaç.

Inovacioni dhe zhvillimi ne sektorin e ndertimit, në bashkëpunim me arkitekturen na japin mundesinë e zgjedhjes së një ambienti ideal, komod, modern bazuar në  stilin dhe preferencën tuaj.

Një shoqëri e përparuar kërkon vision, planifikimin e duhur dhe kujdesin në detaje.  Ajo synon përshtatshmerinë, njohjen e zonës, partneritete të forta dhe angazhim afatgjatë.

Merlin Imobiliare është  një kompani imobiliare e përkushtuar në zhvillimin e shoqërisë dhe kënaqjen maksimale të kërkesave të klientëve të saj.

Ne zotërojmë dhe menaxhojmë prona të paluajtshme dhe ofrojmë varietet ne tregun shqiptare për klientet dhe investitoret.

Merlin Imobiliare ofron një sërë shërbimesh si shit-blerje dhe qera për klientet dhe bizneset, studim tregu,vlerësim prone, veprimet ligjore, topograf, arkitekt dhe dizenjues prestigjoz dhe informacion.

Our mission

Misioni ynë është i thjeshtë: “Të garantojmë vlera”. Merlin Imobiliare synon te shtrihet ne treg duke ofruar vlera dhe cilesi.

Our vision

Ne synojmë të krijojmë një shoqëri që na beson dhe ti shtrijmë vlerat dhe shërbimet tona në të gjitha trevat shqipëtare.

Merlin imobiliare ofron një gamë shërbimesh zhvilluese dhe menaxhuese ne tregun e pasurive te paluajtshme, me të cilat po ndërton rrugën e saj drejt suksesit. Ne e njohim rendësinë e të qëndruarit fleksibël, sipërmarrës dhe profesionistë dhe kjo na bën ‘Zgjedhjen e së ardhmes’.