+355695406860
info@merlinimobiliare.comPronat VIP

Rreth Nesh 

Një shtëpi tashmë nuk është thjeshtë një objekt i ndertuar nga tulla dhe llaç.

Inovacioni dhe zhvillimi ne sektorin e ndertimit, në bashkëpunim me arkitekturen na japin mundesinë e zgjedhjes së një ambienti ideal, komod, modern bazuar në  stilin dhe preferencën tuaj.

Një shoqëri e përparuar kërkon vizion, planifikimin e duhur dhe kujdesin në detaje.  Ajo synon përshtatshmerinë, njohjen e zonës, partneritete të forta dhe angazhim afatgjatë.

Vlerat Tona 

 Ndershmëri dhe integritet
Profesionalizëm
Bashkëpunim
Cilësi
Inovacion
Klientë të Kënaqur

PRONAT E FUNDIT

DËSHMITË E KLIENTEVE

default image

Z. Bledar Kushi

Falenderime të përzemerta Agjensisë Imobiliare Merlin dhe stafit të saj për shërbimet që më ofruan. Bashkëpunimi me Agjensin Merlin përveç te tjerash më kurseu kohë dhe para. Personalisht jam shumë i kënaqur dhe me kenaqësi do jua sygjeroja ‘Merlin Imobiliare’ edhe miqve të mi.


30 Shtator, 2016

<< Mbrap
Tjetr >>

 • RRETH NESH

  Merlin Imobiliare është një kompani imobiliare e përkushtuar në zhvillimin e shoqërisë dhe kënaqjen maksimale të kërkesave të klientëve të saj. Merlin Imobiliare ofron një sërë shërbimesh si shit-blerje dhe qera për klientet dhe bizneset, studim tregu,vlerësim prone, veprimet ligjore, topograf, arkitekt dhe dizenjues prestigjoz dhe informacion.
 • KONTAKT

  Adresa

    Rr.Skender Luarasi, Tirane

  Nr.Celulari

   +355695406860

  Email

   info@merlinimobiliare.com